Michael Kjær Hansen - øjenlæge

Er tidligere overlæge på to af landets øjenafdelinger med kirurgisk ansvar indenfor grå stær og linseoperationer samt oculoplastiske operationer (kosmetiske øjenlågsoperationer), indtil køb af speciallægeklinik i 2003.

Han er en af landets mest erfarne øjenkirurg og øjenlæge med mere end 25.000 øjenoperationer bag sig, heraf mere 20.000 grå stær og linseoperationer.

Øjenlæge Michael Kjær Hansen og Øjenklinikken Skt. Clemens hører til blandt landets mest rutinerede team indenfor operation af de nye refraktive linseoperationer til behandling af alderssyn (RLE og Prelex operationer), samt operationer for bygningsfejl.

Michael Kjær Hansen, øjenlæge, er medlem af de internationale kirurgiske øjenlægeselskaber ASCRS, ESCRS, og AAO og tilknyttet det amerikanske SEE (Surgical Eye Expeditions) som grå stær kirurg. Han har i den forbindelse deltaget som øjenlæge i øjenoperationer i Vietnam, Tonga øerne og Tobago.

NYHED

Se filmen "Miraklernes Tid " fra turen til Vietnam, hvor øjenlæge Michael Kjær Hansen deltog som øjenkirurg udsendt af SEE.​

​I 2010 støtter øjenklinikken en dansk ledet SEE øjenkirurgisk expedition til Maseru i Lesotho ved udlån af klinikkens transportable Zeiss øjenoperationsmikroskop.​

Øjenklinikken Skt. Clemens

CVR: 27514103​

Medicinsk telefon

📱 86 12 17 82

Kirurgisk telefon

📱 ​86 12 90 70​